Glöm inte solskyddsfaktorn och solcellerna i sommar!

Så fungerar solceller

Med solceller kan du bli självförsörjande när det gäller el. Din enda energikälla är solen, precis som den har varit i fyra miljarder år. Produkten, din el, är helt förnybar och utan utsläpp. Dessutom är det bekvämt med solpaneler. De är enkla och snygga att montera på de flesta tak och skötseln är på gränsen till obefintlig.

Med solceller blir du mindre beroende av elmarknaden, producerar allt eller det mesta av din egen el och sänker dina energikostnader. Det här är för dig som gillar Kungälv, solen, en bra affär och ett ovanligt bekymmersfritt liv.

Att komma igång

Vi hjälper dig med allt från planering och ansökning av bidrag till montering och byte av elmätare. Vi ser till att det funkar, helt enkelt.

Upplysande siffror

  • Vi ger 25 års effektgaranti på solcellerna och 5 års garanti på omvandlaren. Därefter kan du inom 15 år köpa ny omvandlare till 50% rabatt.
  • Upp till 10.000 kWh betalar Kungälv Energi Nord Pools timspotpris för din överskottsel.
  • Staten subventionerar med 60 öre/kWh i form av reducerad skatt för all el som matas in och max 18 000 kronor per år.

Vi hjälper dig njuta av solens energi

Att bli självförsörjande på el är inte så svårt. Allt man behöver är ett tak, prisvärda solceller och så solsken förstås. Klicka på länken nedan för att skaffa solceller.

SKAFFA SOLCELLER

  Sidan skapades: