Sök jobbet som Teamledare, Kungälv Energi Stadsnät

Nu söker vi dig som vill arbeta som Teamledare på Kungälv Energi Stadsnät tillsammans med 4 mycket erfarna nättekniker i ditt Driftteam. Utöver detta team består Stadsnätverksamheten av ytterligare 5 personer. I din roll rapporterar du till Affärsområdeschef Stadsnät och du sitter med i Stadsnäts strategigrupp.

Som Teamledare för driftteamet leder, styr och koordinerar du teamet i det operativa dagliga arbetet. Du ansvarar för planering och uppföljning av teamets arbete och resurser, samt hanterar externa resurser vid behov. Du genomför utvecklings- och lönesamtal samt ansvarar för personaladministrativa uppgifter. Vidare bistår du i driften av stadsnätet bl.a. drift och underhåll av aktiv utrustning, övervakning, dokumentation samt ärendehantering. Du kommer att få en aktiv roll i framtagandet av processer och interna rutiner, och du ser till att dessa efterlevs i det dagliga arbetet.

Som Teamledare får du en övergripande roll och arbetar nära Affärsområdeschefen i strategiska frågor och är behjälplig i budgetarbetet. Du kommer att få hålla samman och planera teamets arbete på lite längre sikt och du driver ständiga förbättringar. Med din kompetens får du troligen agera som konsult, analytiker, problemlösare, pedagog och ibland också som projektledare i driftprojekt.
Vi arbetar gärna tillsammans inom Kungälv Energi och du kommer att samverka med såväl kollegor inom andra verksamheter som externa leverantörer. Att kunna kommunicera och ha lätt för att arbeta med olika människor är därför ett måste.

Tjänsten kan komma att innehålla beredskap, för vilken ersättning utgår.

Erfarenhet

Vi söker en stabil ledare med dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla team inom ett teknikområde. Du har ett stort intresse för gruppdynamik och har ett coachande ledarskap.
Du har genom karriären införskaffat dig god teknisk kunskap inom nätverk och kommunikations-teknik. Vi ser gärna att du är bekant med tjänsteleverans i en stadsnätsmiljö, och har tidigare erfarenhet av kundsystem såsom tex Netadmin eller Flow.

Formella kvalifikationer
  • Data-kommunikationsutbildning på högskolenivå, alternativ annan utbildning i kombination med erfarenhet som bedöms likvärdig.
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.
  • Körkort B

Med energi och drivkraft kommer du att leda Driftteamet framåt. Stor vikt kommer att ligga vid din förmåga att skapa struktur och processer, samt att du är flexibel och framåttänkande. Som ledare behöver du vara lyhörd, kunna skapa delaktighet och förtroende hos personalen.

Information om ansökan

Vill du veta mer? Ring oss gärna:
Lisa Tegborg Deij, Affärsområdeschef Stadsnät tel. 0303-239326
Facklig representant: Sven Hansson, tel. 0706-050547
Inger Atterskog, Tfn 0707-69 08 66 Strategisk HR-Partner AB som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Ansökan skickas till inger@strategiskhr-partner.se senaste måndagen den 2 september 2019.

 

  Sidan uppdaterades: