Jobba hos oss

Kungälv Energis uppgift är att skapa elektrisk stämning i Kungälv. Vi gör det genom att erbjuda el, fiber och fjärrvärme till våra kunder. Här jobbar vi med hjärtat och siktet på en bättre morgondag. Och vi gör ett viktigt och samhällsbärande jobb och satsar framåt mot en hållbar vardag.

På Kungälv Energi ges du en stor spelplan i ett familjärt företag med utvecklingsmöjligheter och förmåner. Och ett kul gäng kollegor som skapar elektrisk stämning i både din egen och dina kunders vardag.

Kungälv Energi Stadsnät söker energisk affärsutvecklare

Du kommer i din roll att ansvara för att utveckla Stadsnäts produktportfölj med nya tjänster för våra olika kundgrupper. Du kommer också att arbeta nära våra samarbetspartens och utveckla befintliga affärer. Tjänsten kräver ett stort mått av självständighet, strategiskt och ekonomiskt tänkande samt noggrannhet i dokumentation och administration. Som affärsutvecklare arbetar du nära Affärsområdeschefen i strategiska frågor och är behjälplig i budgetarbetet. Tjänsten är belagd med eget ekonomiskt ansvar.

Läs mer om tjänsten

Projektledare/Beredare Fiber till Affärsområde Entreprenad

Vi söker dig som är Beredare, har erfarenhet av fiberbranschen och vill arbeta med anslutningar samt ny- och ombyggnation av fibernät. Ditt fokus kommer vara att bereda större och mindre uppdrag så att vi genomför dessa med rätt kvalitet, i tid och med nöjda kunder.

 Läs mer om tjänsten

 

  Sidan uppdaterades: