Vill du vara med i vårt lag och sprida elektrisk stämning?

Kungälv växer och vi med!

Vi på Affärsområde Entreprenad är ett härligt gäng på 40 personer som ser till att vardagen i Kungälv fungerar. Vi projektleder, bygger och underhåller nät och ser till att Kungälvsborna har el, fiber och värme. Vårt jobb är viktigt och vi gör det med hjärtat och siktet inställt på en hållbar morgondag. På Kungälv Energi ges du en stor spelplan i ett familjärt företag med utvecklingsmöjligheter och förmåner. Vi flyttar strax tillbaka till ombyggda lokaler som ligger 5–10 min promenadväg från Kungälv resecentrum.

Senior Projektledare El

Ditt uppdrag blir att leda, styra och koordinera större projekt inom våra olika verksamhetsområden, främst med inriktning El. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av el och energiområdet och har vilja och driv för att bli en ledare inom området med både kundfokus och affärsmässighet.

Byggledare

Du får en nyckelroll med bredd och blir en mycket viktig medarbetare i våra olika projekts genomförandefaser. Du ser till att jobben verkligen blir utförda utifrån arbetsunderlag, tidplaner, ekonomi och arbetsmiljö/miljöplaner. Uppdraget har fokus på elnät men även här får du samverka med våra övriga verksamhetsområden.

Beredare El

Vi behöver dig som vill arbeta med anslutningar samt ny- och ombyggnation av elnät.
Du har med dig erfarenhet av elbranschen och du är van att bereda både större och mindre uppdrag i för- och färdiganmälansprocessen. Du tycker som vi att det är viktigt med god kommunikation och eftersträvar detta både i och utanför vår organisation.

Projektledare El

Vill du ta steget eller är du redan idag projektledare?
Vi söker dig som har erfarenhet av el- och energibranschen och som gillar ordning och reda. Ditt uppdrag blir främst att arbeta med för- och färdiganmälansprocessen. Ditt jobb blir att driva och genomföra dessa projekt med hjälp av våra riktlinjer och processer och självklart tillsammans med dina kollegor.

 

Läs mer om uppdragen och ansök


Kungälv Energi är ett kommunägt bolag som erbjuder el, fiber och fjärrvärme till våra kunder.
Resultatet av vårt arbete skapar elektrisk stämning i Kungälv.

  Sidan skapades: