Ny VD från 1 juli 2022

Efter 15 fantastiska år är det dags för Hans Larsson-Ljungblad att lämna över

Efter 15 fantastiska år på Kungälv Energi är det dags att lämna över rodret. Jag har verkligen haft ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med Kungälv Energis engagerade medarbetare. 

Men visst känns det konstigt att sluta efter nästan 40 år i branschen. Energi och kommunikation berör oss alla och är under ständig utveckling där arbetet mot fossilfrihet och förnybart är av största vikt.

Jag vill tacka alla arbetskamrater, kunder, samarbetsparters och styrelser för ett gott och givande samarbete under alla år!

Karin Almgren ser fram emot att ta över och utveckla bolaget

Jag ser fram emot att ta över rodret på Kungälv Energi och få fortsätta utveckla bolaget tillsammans med alla energirika medarbetare.

Vi jobbar dagligen för att leverera energi och fiber till dig som kund. Vi har också ett viktigt uppdrag att bidra till utvecklingen av ett hållbart och fossilfritt Kungälv. Ett av projekten som pågår är att utöka vår produktion av fossilfri fjärrvärme genom att vi bygger en ny panna i Munkegärdeverket. Mer om detta och andra projekt kan du läsa om här på vår hemsida.

Du som kund är viktig för oss! Tveka inte att ta kontakt om du har frågor eller tankar kring vår verksamhet.

Önskar Er alla en riktigt skön och avkopplande sommar.

Hälsningar
Hans Larsson-Ljungblad och Karin Almgren

  Sidan skapades: