Just nu 15% rabatt på solceller

Notera att denna artikel/nyhet är gammal. Hela eller delar av informationen i denna nyhet kan därför vara inaktuell eller felaktig.

Så fungerar solceller

Med solceller kan du bli självförsörjande när det gäller el. Din enda energikälla är solen, precis som den har varit i fyra miljarder år. Produkten, din el, är helt förnybar och utan utsläpp. Dessutom är det bekvämt med solpaneler. De är enkla och snygga att montera på de flesta tak och skötseln är på gränsen till obefintlig.

Med solceller blir du mindre beroende av elmarknaden, producerar allt eller det mesta av din egen el och sänker dina energikostnader. Det här är för dig som gillar Kungälv, solen, en bra affär och ett ovanligt bekymmersfritt liv.

Att komma igång

Vi hjälper dig med allt från planering och ansökning av bidrag till montering och byte av elmätare. Vi ser till att det funkar, helt enkelt.

Upplysande siffror

  • En solcellsanläggning på 40 kvadratmeter ger i snitt 6 000 - 7 000 kWh per år och kostar cirka 115 000 kronor, exklusive ställningskostnad.
  • Vi ger 25 års produktgaranti på solcellerna och 5 års garanti på omvandlaren. Därefter kan du inom 15 år köpa ny omvandlare till 50% rabatt.
  • Upp till 10.000 kWh betalar Kungälv Energi Nord Pools timspotpris plus 15 öre/kWh för din överskottsel om fastigheten ligger i Kungälvs kommun. Staten subventionerar 60 öre/kWh.

Just nu 15% rabatt på solceller till villan!

Anmäl enkelt intresse för solceller genom vårt korta formulär, länken nedan, och bli uppringd av vår säljansvarig eller ring vår kundservice direkt, telefon 0303-23 93 00 eller info@kungalvenergi.se.
(15% i rabatt på solceller gäller förutsatt att du är berättigad ROT-avdrag och inte har ett hus som är nyare än 5 år.)

Skaffa solceller

Mer information om solceller

  Sidan skapades: