Tävla - finn fem el!

Förra året anordnade vi en digital skattjakt på Google Maps. Men eftersom det alltid är bra att komma ut och röra på sig anordnar vi en tävling utomhus i år. Genom att delta är du med och tävlar om en elcykel, en elbil till låns under en weekend eller ett presentkort på Kongahälla.

Vi har fem fossilfria bilar som kör runt i Kungälv fram till 16 maj. För att delta i tävlingen behöver du hitta alla fem bilar, skriva ner registreringsnumren och skicka in dem till oss tillsammans med en motivering om hur du sprider elektrisk stämning i staden. På vår Facebooksida kommer vi lägga ut ledtrådar om var och när bilarna är ute och åker.

Läs mer om tävligen och hur du gör för att delta på finnfemel.se.

Lycka till!

 

Första pris är en elcykel (värde ca 15 000 kr) från Kungälvs Motor & Cykel. Andra pris är att du får låna en elbil en weekend (värde ca 3 000 kr) från Hurtigs Bil. Tredje pris är 1 000 kr i presentkort på Kongahälla Center.

Tävlingen arrangeras av Kungälv Energi. Endast boende i Kungälv kan vinna. Vinnaren väljs av en opartisk jury från Kungälv Energi. Beslutet kan ej överklagas. Tävlingen är öppen till 16/5 och vinnaren medelas senaste 28/5 via e-post och våra sociala kanaler.

  Sidan skapades: