Den elektriska, varma och uppkopplade stämningen i Kungälv

Kära kungälvsbo,

Vi vet att vi tänker oftare på dig än vad du tänker på oss. Det är ok. Vi förstår att det finns annat att fundera på än sin el-, fiber- och värmeleverantör.

Vi vet att våra produkter är såna som "bara ska funka". Men bakom kulisserna jobbar vi hårt med att vara med och driva vardagen i Kungälvs kommun. Vi hjälper familjer micra mat. Vi värmer duschvattnet så det kan skrålas i duschen. Vi streamar filmerna som rullar i bakgrunden på dejterna. Och vi tänder gatlyktorna som lyser upp löprundorna.

Eftersom vi ägs av Kungälvs kommun är ni både vår chef och anledning att gå till jobbet. Och vi gör allt vi kan för att ni ska vara nöjda med oss. I nationella undersökningar ligger vårt elpris under medel. Vi ansluter hushåll till fiber i en rasande fart. Och fossilfri värme och energi från sol och vind är en självklarhet för oss.

Vi vet. Det är inte klädsamt att skryta. Men vi är väldigt stolta över att vara med och göra Kungälv till en storslagen plats att leva och verka på. Men vårt jobb är inget värt utan er. För i slutändan ger vi dig nätet, värmen och elen till din vardag. Men det är du som bestämmer vad som händer sen.

Vi ses nästa gång du trycker på power.

  Sidan skapades: