Kungälv Energidagen 1 juni

Notera att denna artikel/nyhet är gammal. Hela eller delar av informationen i denna nyhet kan därför vara inaktuell eller felaktig.

Den 1 juni är det återigen dags för Kungälv Energidagen. Det är en dag då vi åker ut och gör något bra för alla Kungälvsbor. Vi ger tillbaka lite av den energi ni ger till oss helt enkelt. I år har vi ett fullspäckat program och vi kommer att synas på lite olika platser runt om i Kungälv.

Vita Fläcken kl 10-14

Här kommer vi att bjuda på nygrillade hamburgare, svara på frågor om elavtal och demonstrera hur du kan ha användning av Internet of things i ditt hem. 

Kotten i Fontin kl 11-15

Vid Kotten i Fontin har vi en poängpromenad där förstapris är en elcykel! Vi kommer även att ha en rithörna för barnen och bjuda på kan(el)bullar och kaffe.

McDonalds snabbladdare kl 10-14

Här visar Hurtigs Bil och Bilab upp de allra senaste elbilarna som finns på marknaden. Vi bjuder på (k)laddkaka och berättar om de nya laddstationerna som vi installerar runt om i Kungälv.

Äldreboenden

Vi besöker flera äldreboenden och låter de boende testa elbil, musikgruppen Charm uppträder och vi bjuder på tårta. 

Strandstädning

Ett glatt gäng medarbetare åker ut till olika öar längs kusten och plockar skräp som kommit in med havsströmmarna. 

Teckningstävling

Under våren har vi hållit en teckningstävling för skolor i Kungälv där elever tävlat om att designa ett elskåp. Den 1 juni drar vi fyra lyckliga vinnare som, förutom att få sin design smyckad på olika elskåp, vinner ett Guldkort på Liseberg.

  Sidan skapades: